(06) 33 905 913 info@care-to-care.nl

HUIDVERBETERING

Bevordert de groei van gezonde nieuwe cellen

UTSUKUSY

TRIACIDOS

 

Deze fruitzuren peeling van Utsukusy met melkzuur, salicyzuur en glycolzuur is een ideale diepe reiniging. Vermindert diepe rimpels, geeft de huid vitaliteit, verbetert de opname van active ingredienten in de huid.
Het is normaal dat de huid prikt e branderig aanvoelt. Wij raden aan dat de behandeling in kuurvorm wordt opgezet voor huidverbetering maar deze kan ook los voor een flinke oppepper van de huid.

Kuur 4 behandelingen incl. Dragon Blood Home kit t.w.v. € 440,- voor € 399,- Losse behandeling € 79,95

CARBODERM THERAPY

 

Deze huidverbeterende behandeling bestaat uit subcutane toedoening van CO², stimuleert de productie van zowel collageen als elastine weefsel in de huid waardoor deze weer een jonge en frissere uitstraling krijgt, Ook de conditie van de huid verbetert.

Kuur bestaat uit 3 behandeling en is met een Japanse gezichtsmassage incl.  Resilience home kit  € 345,-

CHEMICAL PEELING

 

Deze chemische peeling fruitzuren met Enpitsu dermapen is met serum en vliesmasker. Deze kuur bestaat uit 3 behandelingen en is ter bestrijding van pigmentatie en is huidherstellend en huidverjongend.

Kuur bestaat uit 3 behandelingen en is incl Dragon Blood Home kit  € 375,-

MESO BB GlOW

 

Deze salonbehandeling is een verjongende gezichtsbehandeling die een direct verhelderend en porceleinen effect heeft op de huid dankzij de krachtige, 100% veilige en natuurlijke ingrediënten die in de huid worden gesluisd met de Enpitsu microneedling dermapen. Verheldert vlekken en oneffenheden vanaf de eerste sessie, vermindert rimpels, behandelt verwijde poriën, verwijdert roodheid, zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, verstikte en uitgedroogde huid. Meso BB Glow SERUM is in 3 tinten om de ideale kleur te mixen die bij de huid van client past.
Hyaluronzuur, verbetert de communicatie tussen de huidlagen en geeft volume, hydratatie aan de huid. Vult rimpels en verkleint de poriën geleidelijk.
Natuurlijke minerale pigmenten egaliseert de huid, verheldert de teint en geeft de huid een lichte en gelijkmatige kleur
voor 6 mnden bij 3 behandelingen!
BB Glow kuur 3 behandelingen voor € 299,- Losse BBGlow € 115,- Colour Cream SPF 15/50:BB/EE,50 ml voor thuis €39,-

OVER MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een diepe peeling behandeling die populair is bij zowel mannen als vrouwen. Microdermabrasie geeft uw huid een gladder oppervlak en bevordert de groei van gezonde nieuwe cellen.Microdermabrasie is een goede behandeling bij huidverjonging, fijne rimpels, acne en acnelittekens, hyperpigmentatie (pigmentvlekken), zonbeschadigde huid, vochtarme huid en een rokershuid.

RESULTATEN VAN MICRODERMABRASIE

Na de microdermabrasie kunt u een gladdere huid, met een betere structuur en zelfs meer kleur verwachten. Microdermabrasie geeft de huid een lichte gloed, vermindert de verschijning van rimpels, stimuleert de collageen productie en bevordert de groei van gezonde nieuwe cellen. Direct na de behandeling en afhankelijk van hoe gevoelig uw huid is, wordt uw huid licht roze. Dit verdwijnt meestal na een half uur. Om de beste resultaten te verkrijgen wordt een reeks van 4-6 behandelingen aanbevolen met een periode van 3 weken tussen elke behandeling. Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten.

VOOR DE BEHANDELING

Tijdens een uitvoerig intake-gesprek bespreekt u met de schoonheidsspecialiste het behandelplan voor uw eventuele specifieke huidprobleem.

MICODERMABRASIE BEHANDELING

Allereerst wordt uw gezicht goed gereinigd. Daarna begint de behandeling met het microdermabrasieapparaat. Dit apparaat lijkt op een grote pen en bevat een gecontroleerde stroom van kristallen in een gesloten systeem. De kristallen komen alleen in beweging wanneer het handvat op de huid is geplaatst en verwijderen op deze manier de dode huidcellen.

Met de kristallen worden de bovenste laagjes van de opperhuid verwijderd, waardoor de huid geprikkeld wordt nieuwe cellen aan te maken. Littekens, grove poriën en rimpels vervagen en de huid krijgt een beter, frisser en gladder uiterlijk. Deze intensieve peeling is pijnloos, u hoeft niet thuis te blijven en de huid blijft intact. Als afsluiting van de behandeling krijgt u een masker.

Prijs van een behandeling: € 75,-

Bij afname van een kuur (min. 4 behandelingen) krijgt u 21 stuks MineralCare Bio-Active vitaminecapsules t.w.v. € 53,50 kado.

OVER BEAUTYTEK

Omdat wij willen dat onze klanten tevreden zijn en blijven bieden wij het beste van cosmetica en esthetica. Met de Beautytek menen wij wederom een stap in deze richting te hebben gedaan. Beautytek is een totaal nieuw behandelingsconcept. Het combineert de kunstmatige intelligentie van de moderne medische technieken met de wijsheid van de oude traditionele Chinese geneeskunde (acupunctuur). Een innovatief en zeer effectief esthetisch behandelingsconcept dat een veilige, snelle en aangename methode biedt om uw schoonheid te doen herleven.

ACTIEF MECHANISME

De Beautytek herleidt de energieverdeling, creëert een energiebalans, herstelt de waterbalans, stimuleert het lichaam om vetverbranding, opent het lymphus-systeem, produceert een PH-evenwicht, stimuleert weefselregeneratie, verbetert het metabolisme en verbetert de spiermassa.

De Beautytek behandeling is zo effectief dat deze in veel gevallen een schoonheidsoperatie kan vervangen. Door deze toepassing kunnen bijvoorbeeld een teveel aan vetophopingen in het lichaam of in het gezicht (b.v een onderkin), zwakte van het bindweefsel zoals bij rimpels, slapper wordende borsten, buik of billen, striae (zwangerschapsstrepen), littekens en zelfs acne bestreden worden. Afhankelijk van uw individuele eisen wordt ieder therapeutische sessie specifiek gericht op en aangepast aan het te behandelen gebied. Beautytek bepaalt de reactie van uw lichaam en optimaliseert de therapie naar aanleiding van deze analyse. Uw therapeut volgt de behandelingsprocedure stap voor stap. Een behandeling duurt normaal gesproken tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van de behandelmethode, het betrokken lichaamsdeel en het gewenste effect. Vaak is al na de eerste behandeling resultaat zichtbaar. Bij meer ingrijpende gevallen worden de gewenste resultaten behaald na een aantal sessies. Een serie van tien tot twaalf behandelingen kan een optimaal en duurzaam succes garanderen.

DE BEHANDELMETHODE

De Beautytek behandeling is aangenaam, absoluut pijnloos en zonder enig risico voor uw lichaam. Na het aanbrengen van een special electrolyse-gel op de lichaamsdelen die behandeld worden zal de Beautytek therapeut uw huid zachtjes masseren met een sonde. De kennis van (acupunctuur-) artsen over het lichaam en de energiebanen in het lichaam zijn verzameld in de computer. Op specifieke punten zal, net als bij acupunctuur, energie worden overgedragen om het lichaam aan te zetten zich op eigen kracht te herstellen. Zeer effectieve werkstoffen worden de huid ingebracht op metabolieten (de afvalproducten van de stofwisseling) worden afgevoerd. Deze behandeling vereist geen speciale diëten en u hoeft slechts een paar minuten van uw kostbare tijd in de comfortabele ambiance van de Beautytek behandelruimte te verblijven. Terwijl u zich kunt ontspannen meet en analyseert de Beautytek continu hoe u reageert op de behandeling; de parameters worden daardoor geoptimaliseerd. Over- of onderdosering is hierdoor uitgesloten en de resultaten zijn gegarandeerd veilig en duurzaam.

BEAUTYTEK BEHANDELING

  • behandeling van rimpels, gelaatslijnen, verslapping van oogleden, traanzakjes en hals
  • borstlifting
  • versterking van het weefsel voor het onderlichaam, de benen, dijen of billen
  • vermindering van de vetmassa
  • behandeling van cellulitis, acne en littekens
  • striae (zwangerschapsstriemen)
  • verbetering van de weefseltoestand tengevolge van plastische chirurgie.
Een Beautytek-kuur bestaat uit 10 behandelingen, verdeeld over 5 weken (2x per week). Voor een blijvend resultaat dient men om de 6 a 8 weken 1x de behandeling te herhalen.

Een behandeling voor het gehele gezicht kost:

  • losse behandeling € 89,-
  • kuur (10x) € 750,-
  • of per 5 behandelingen € 399,-

De gezichtsbehandeling duurt 1 uur per keer.