(06) 33 905 913 info@care-to-care.nl
BEAUTY- EN WELLNESSARRANGEMENTEN

Een dag Care to Care staat garant voor genieten in besloten sfeer. Care to Care biedt een sauna arrangement dat helemaal naar eigen wens samengesteld kan worden. Een hartelijk welkom met koffie of thee, een rondleiding en de handdoeken en badjas liggen voor u klaar. Elk samen te stellen arrangement bestaat uit kwalitatief hoogstaande behandelingen die worden gegeven door gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Van de sauna, Turks stoombad en zwembad kunt u in alle rust genieten omdat wij een maximaal aantal personen boeken. Alles indien mogelijk tegelijk met de persoon die u vergezelt.

SAUNA ARRANGEMENT

Met zwembad, sauna en Turks stoombad inclusief een saunamand met gebruik van badjas, Hammandoek en handdoek. Badkleding en slippers zelf meenemen.

Het sauna arrangement kun je zelf samenstellen met een lichaamsmassage, een gezichtsmassage etc.

Incl. koffie/thee met iets lekker om de dag compleet te maken.

Prijs op aanvraag

MASSAGES

SPA LICHAAMSMASSAGE: 30 minuten, € 32,50

SPA TOTALE BODYSCRUB: 30 minuten, € 45,-

SPA HOTSTONE LICHAAMSMASSAGE: 30 minuten, € 39,95

INDIASE HOOFDMASSAGE:  30 minuten, € 30,-

AROMATOUCH:  60 minuten, € 75,-

SPA ANTISTRESS RUGBEHANDELING

30 minuten, € 45,-

  • scrub,
  • pakking Dode Zee modder
  • afsluitend massage met verzorgende bodycreme
OVER AYURVEDA EN UTSUKUSY

Volgens de Ayurveda is ieder mens een unieke combinatie van de vijf elementen lucht, vuur, aarde, water en ether. Sommige elementen overheersen terwijl anderen sterker aanwezig zouden mogen zijn. De speciale Ayurvedische producten van Utsukusy voor Vata (ether & lucht), Pitta (water & vuur) en Kapha (aarde & water) types helpen om je balans te herstellen.

UTSUKUSY

Door een goede verzorging van ons lichaam met Utsukusy producten stellen wij ons gevoel en onze geest in staat zichzelf zo te voeden dat wij de weg naar persoonlijke groei kunnen bewandelen voor meer inspiratie en liefde wat resulteert in een betere balans.

De Utsukusy oliën werken onder andere in op huid, spieren en het lymfesysteem. Maar het effect is groter dan alleen het lichaam. Met name de speciale Welzijnsolie en de Regenboogolie hebben een diepgaand effect op het gevoel en de geest. Ze stimuleren ontspanning, levenslust en een prachtige uitstraling.

AYURVEDISCH RITUEEL

Wat houdt een Ayurvedisch Ritueel in?
De kracht van dit ritueel ligt in focus, liefde en toewijding. Eerst wil je natuurlijk weten of je Vata, Pitta of Kapha type bent. Hier komen wij achter met een testje onder het genot van een kopje kruidenthee. Het ritueel begint dan op diepe energetisch niveau met klei, hydrolaten en zuiverende helende massageolie en steenlegging die je emotionele lagen het meest beroeren. Het zijn helpers bij persoonlijke groei, stimuleren de weg naar je hart te volgen en beinvloeden de energie van de chakra’s. Voor meer inspiratie en meer liefde heb je een betere balans. Het zijn de natuurlijke producten van Utsukusy die je welbevinden en je “heel zijn” vergroten.

Dit holistische Ayurvedische Ritueel is inclusief klei, hydrolaten, oliën, steenlegging en klankschaal.

90 minuten € 115,-