(06) 33 905 913 info@care-to-care.nl

Meer inspiratie, meer liefde en een betere balans
Allereerst wens ik je een stralend nieuw jaar. Zo’n nieuw jaar dat als een blanco pagina aan je voeten ligt heeft altijd iets magisch. Hoe ga je het vullen, wat dient zich aan? Welke keuzes zul je maken en wie ga je ontmoeten?

Ontspannen en helen
Het is nu echt midwinter. De herfst is definitief voorbij en de lente is nog ver weg. Het is – na een warm kadootje in de vorm van een onhollandse Indian Summer in oktober en november – nu toch echt winter geworden. Het is koud, guur en nat buiten en dat nodigt uit om vooral lekker binnen te blijven, warm onder een dekentje of voor de open haard. Cocooning is aan de orde. De afgelopen periode had ik tussen kerst & oud en nieuw ook een paar dagen vrij. Heerlijk genoten heb ik van de rust, de nabijheid van mijn dierbaren en mijn eigen huis. Op de bank met mijn studieboeken als sneeuwvlokjes om me heen. Want vakantieperiode of niet, mijn studie van de Ayurvedisch leer gaat natuurlijk gewoon door en het was heerlijk om me daarin te kunnen onderdompelen. Ik leer over behandelingen op diep energetisch niveau. Over hoe ik met klei, hydrolaten en zuiverende helende masssageolie en steenleggingen mijn klanten niet alleen een heerlijk ontspannen uur kan bezorgen maar ook kan helen, geestelijk en lichamelijk. Met doorschijnende stenen die je op emotioneel niveau beroeren en je helpen bij je persoonlijke groei. Die je stimuleren de weg van je hart te volgen en de energie van je chakras positief beïnvloeden. Voor meer inspiratie, meer liefde en een betere balans.

De kiem naar nieuw leven
De natuur is tot verstilling gekomen en lijkt in totale ruste. Maar diep in de aarde dienen de eerste kiemen naar nieuw leven zich al aan. Piepkleine spruitjes die zullen uitgroeien tot iets prachtigs. Als ik dat vertaal naar mijn eigen situatie, dan wens ik dat mijn eerste stappen op het Ayurvedische pad zullen uitgroeien tot een waardevolle toevoeging aan mijn salon, voor mijzelf en voor mijn klanten. Jou wens ik toe, dat je geïnspireerd raakt om te onderzoeken wat de kiem is voor jouw invulling voor dit jaar en waar je hart ligt. En mocht je daar in een ontspannen omgeving eens wat dieper over willen nadenken, dan nodig ik je van harte uit om onder het genot van een kopje kruidenthee de test in te vullen om te ontdekken of je een pitta, kapha of vata type bent. Om te zien wat jij nodig hebt om te ontkiemen, te groeien en te stralen. En om zo’n heerlijke behandeling te ondergaan met Ayurvedische oliën. Voor meer inspiratie, meer liefde en een betere balans.

Je bent van harte welkom in mijn salon.